Artikler​

Læs artikler og indlæg om de områder jeg arbejder inden for, og bliv klogere på, hvad jeg kan gøre for jeres virksomhed.

Kontraktstyring

Mangler i overblik over jeres aftaler og kontrakter? Trænger jeres aftaler og kontrakter til en gennemgang, revidering og optimering? Forholdene hos jer eller på markedet kan have ændret sig, siden kontrakterne blev indgået. Ny lovgivning og regler kan stille krav om en ændring af jeres kontrakter. Covid-19 krisen kan have påvirket aftaler og kontrakter.

Læs mere

Distributionsformer

Gang i salget?– nye markeder, nye kunder, nye produkter? En af de overvejelser og valg der skal tages, når man som virksomhed ønsker at udvikle forretningen og beslutter sig for at gå ind på et nyt marked, er hvordan virksomhedens varer eller tjenesteydelser skal distribueres. Virksomhedens strategi og risikoprofil kan have indflydelse på om den

Læs mere

Få en gratis vurdering af dine behov​

Ring på telefon 20 82 84 45, send en e-mail til rie@kmgn-consult.dk eller udfyld formularen og bliv ringet op inden for 24 timer med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Certificeringer​

cipp

Certificering i den globale industristandard ISO 17024: 2012 inden for persondataretten.

Udtalelse fra kunde

”I vores samarbejde med KMGN Consult har vi fået løst de juridiske opgaver vi har haft behov for. Vi har via samarbejdet oplevet Rie som værende kompetent og fleksibel. Hun har løst opgaverne hurtigt og tilfredsstillende og har i forbindelse med udførelsen udvist overblik og kommerciel forståelse for vores virksomhed.”

Mia Dela

Stifter og ejer af Sebra Interiør ApS

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til nogle af mine services, så er du velkommen til at kontakte mig via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

KMGN Consult ApS

Helga Pedersens Gade 55, 10, tv.
8000 Aarhus C

​​

CVR: 41027738 

Privatlivspolitik

Kontakt

☎ Tlf.: 20 82 84 45

✉ E-mail: rie@kmgn-consult.dk

Følg mig

Her ligger kontoret

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke