Privatlivspolitik​

Læs privatlivspolitik for KMGN Consult ApS.

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan KMGN Consult efterlever databeskyttelseslovens og databeskyttelsesforordningens krav til behandling af personoplysninger og sikrer de registrerede personers rettigheder i den forbindelse.

Personoplysninger - generelt

KMGN Consult er dataansvarlig for de personoplysninger der indsamles og behandles om vores kunder og samarbejdsparter. Vi indsamler og behandler de nødvendige personoplysninger for at kunne samarbejde med vores kunder og leverandører for at kunne levere de aftalte ydelser. Vi sikrer beskyttelse af alle indsamlede data, herunder kundeoplysninger, personoplysninger og øvrige data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven samt vores generelle forretningsbetingelser og regler om tavshedspligt.

Kunder og samarbejdsparter

Der indsamles og behandles almindelige personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse samt kontaktpersonens navn, titel, telefonnummer og e-mailadresse.

Da vi er underlagt loven om hvidvask, behandler vi ligeledes de oplysninger, der fremgår af pas, kørekort og sygesikringsbevis i forbindelse med lovens krav om kundekendskab, og hvor behandlingen af CPR-nummer er af afgørende betydning for at sikre en entydig identifikation, jf. databeskyttelsesloven § 11, stk. 2, nr. 1 og 3

Formål med indsamlingen af oplysningerne og retsgrundlaget for indsamlingen

Behandlingen af personoplysningerne er nødvendig i forhold til at kunne opfylde vores kundeaftaler jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b., herunder at kunne:

  • ​Levere den aftalte ydelse
  • ​Fakturere den aftalte ydelse
  • ​Dokumentere den udførte ydelse

Behandlingen er desuden nødvendig i forhold til at kunne forfølge vores legitime interesser i virksomhedens administration og ydelser jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, herunder:

  • ​I forbindelse med vores kundesamarbejder
  • ​I forbindelse med udvikling og tilpasning af ydelserne til kunderne

Opbevaring og sletning af personoplysninger

Personoplysninger opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til at at kunne levere de juridiske ydelser og opretholde et løbende kunde- eller samarbejdsforhold. Ved ophør af et kundesamarbejde, opbevarer vi som udgangspunkt alle sagsrelaterede oplysninger, herunder personoplysninger i 10 år, for bla. at kunne dokumentere forløbet i sagen, i tilfælde af en eventuel opstået tvist vedrørende den leverede juridiske ydelse.

Videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke uden samtykke til tredjeparter, medmindre vi er retlig forpligtet til videregivelsen, herunder f.eks. videregivelse til offentlige myndigheder. 

Vi gør brug af databehandlere, eksempelvis til IT- og økonomisystem m.v. og overlader derved personoplysninger til disse. 

​​

Personoplysninger på hjemmesiden

Brug af vores kontaktformular

Når kontaktformularen på hjemmesiden benyttes, indsamles og behandles de opgivne personoplysninger samt indholdet af beskeden. 

Formål med indsamlingen af oplysningerne og retsgrundlaget for indsamlingen

Formålet med behandlingen af oplysninger er at kunne vende tilbage på henvendelsen. De modtagne personoplysninger vil typisk være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og indholdet af den besked der sendes. ​

Behandlingen er nødvendig i forhold til at kunne forfølge vores legitime interesser jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, i forhold til at vende tilbage på henvendelsen, og som vurderes at gå forud for den registreredes rettigheder, da de selv har valgt at kontakte os.

Opbevaring og sletning af personoplysninger

Såfremt henvendelsen resulterer i et løbende kunde- eller samarbejdsforhold opbevares de modtagne personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opretholde kundesamarbejdet. Hvis ikke der etableres et kundeforhold, slettes personoplysningerne senest 12 måneder efter henvendelsen.

Videregivelse af personoplysninger

Vi gør brug af databehandlere, eksempelvis til IT- og økonomisystem m.v. og overlader derved personoplysninger til disse.

Cookies

Hjemmesiden anvender Cookies med det formål at få hjemmesiden til at fungere og for at optimere den besøgendes oplevelse. Det kræver dog at den besøgende giver sit samtykke til brugen af Cookies. Samtykket kan ændres eller tilbagekaldes.

Læs mere om vores cookies og yderligere information om hvordan du sletter cookies på følgende link. Læs Cookiedeklaration her.

​Den registreredes rettigheder

Vi respekterer de registreredes rettigheder. Det betyder at vi imødekommer et krav fra en registreret om at få indsigt i sine oplysninger og få rettet eventuelle fejl. Derudover imødekommer vi også de krav, som man i visse tilfælde har som registreret, dvs. retten til at få slettet sine oplysninger, få begrænset en behandling, gøre indsigelse mod en behandling og få sine oplysninger udleveret digitalt.

Ønskes der, som registreret at gøre brug af de ovenfor nævnte muligheder eller har de spørgsmål til selve behandlingen af personoplysninger, kan vi kontaktes på: rie@kmgn-consult.dk.

Ønsker man, som registreret at klage over behandlingen af sine personoplysninger, kan dette gøres ved at rette henvendelse til Datatilsynet. Kontaktoplysningerne kan findes på www.datatilsynet.dk.

Få en gratis vurdering af dine behov​

Ring på telefon 20 82 84 45, send en e-mail til rie@kmgn-consult.dk eller udfyld formularen og bliv ringet op inden for 24 timer med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelse fra kunde

”I vores samarbejde med KMGN Consult har vi fået løst de juridiske opgaver vi har haft behov for. Vi har via samarbejdet oplevet Rie som værende kompetent og fleksibel. Hun har løst opgaverne hurtigt og tilfredsstillende og har i forbindelse med udførelsen udvist overblik og kommerciel forståelse for vores virksomhed.”

Mia Dela

Stifter og ejer af Sebra Interiør ApS

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til nogle af mine services, så er du velkommen til at kontakte mig via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

KMGN Consult ApS

Sletvej 2, bygning 2E
​8210 Tranbjerg

​​

CVR: 41027738 

Privatlivspolitik

Kontakt

☎ Tlf.: 20 82 84 45

✉ E-mail: rie@kmgn-consult.dk

Følg mig

Her ligger kontoret

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke