Historien bag KMGN Consult

KMGN Consult ApS er stiftet, ejet og drevet af erhvervsjurist Rie Nielsen

Med en mangeårig baggrund (ca. 20 år) med salg og markedsføring til detailhandlen og ansættelse i danske og svenske produktions-og grossistvirksomheder, kombineret med en erhvervsjuridisk kandidat-uddannelse, opstod ideen til at hjælpe såvel nystartede som eksisterende små og mellemstore virksomheder med en fleksibel og personlig rådgivning og sparring, tilpasset deres behov.

”I den tid jeg var ansat som salgs-og marketingansvarlig lærte jeg det nødvendige i, at der er styr på at de enkelte kontrakter i virksomheden overholder den gældende lovgivning.

Jeg lærte samtidig hvor svært og tidskrævende hele kontraktprocessen var, og hvor meget tid det tog fra salgsarbejdet og fra de andre opgaver, der sikrer omsætning og indtjening for både virksomheden og for kunden,”​

​”Jeg erfarede også at de fleste kontrakter påvirker hele virksomheden, og ikke kun det område, som kontrakten regulerer. Det kræver at der er viden og overblik over alle funktioner og processer, når der indgås kontrakter.”

”En anden læring jeg fik var, at der var penge at spare ved, at have en klar proces for selve kontrakthåndteringen, at sikre overblik over hvad der skal reguleres i kontrakterne og hvornår.”

”Med dette med i bagagen fik jeg ønsket om at stifte KMGN Consult”​

KMGN Consult tilbyder virksomheder en personlig juridisk men også kommerciel rådgivning, med udgangspunkt i og med forståelse for hele virksomheden.

KMGN Consult kan fungere som intern jurist til løbende opgaver eller til større projekter, eller tilbyder at assistere og hjælpe en eksisterende juridisk afdeling med at få klaret ”bunken” af opgaver. KMGN Consult kan assistere og agere sparringspartner i forbindelse med større projekter, eller hvis der er behov for et tidsbegrænset vikariat.

Udtalelse fra kunde

”I vores samarbejde med KMGN Consult har vi fået løst de juridiske opgaver vi har haft behov for. Vi har via samarbejdet oplevet Rie som værende kompetent og fleksibel. Hun har løst opgaverne hurtigt og tilfredsstillende og har i forbindelse med udførelsen udvist overblik og kommerciel forståelse for vores virksomhed.”

Mia Dela

Stifter og ejer af Sebra Interiør ApS

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til nogle af mine services, så er du velkommen til at kontakte mig via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

KMGN Consult ApS

Helga Pedersens Gade 55, 10, tv.
8000 Aarhus C

​​

CVR: 41027738 

Privatlivspolitik

Kontakt

☎ Tlf.: 20 82 84 45

✉ E-mail: rie@kmgn-consult.dk

Følg mig

Her ligger kontoret

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke