Historien bag KMGN Consult

KMGN Consult ApS er stiftet, ejet og drevet af erhvervsjurist Rie Nielsen.

Med en mangeårig baggrund (ca. 20 år) med salg og markedsføring til detailhandlen og ansættelse i danske og svenske produktions-og grossistvirksomheder, kombineret med en erhvervsjuridisk kandidat-uddannelse, opstod ideen til at hjælpe såvel nystartede som eksisterende små og mellemstore virksomheder med en fleksibel og personlig rådgivning og sparring, tilpasset deres behov.

”I den tid jeg var ansat som salgs-og marketingansvarlig lærte jeg det nødvendige i, at der er styr på at de enkelte kontrakter i virksomheden overholder den gældende lovgivning. Jeg lærte samtidig hvor svært og tidskrævende hele kontraktprocessen var, og hvor meget tid det tog fra salgsarbejdet og fra de andre opgaver, der sikrer omsætning og indtjening for både virksomheden og for kunden,”

”Jeg erfarede også at de fleste kontrakter påvirker hele virksomheden, og ikke kun det område, som kontrakten regulerer. Det kræver at der er viden og overblik over alle funktioner og processer, når der indgås kontrakter.”

”En anden læring jeg fik var, at der var penge at spare ved, at have en klar proces for selve kontrakthåndteringen, at sikre overblik over hvad der skal reguleres i kontrakterne og hvornår.”

”Med dette med i bagagen fik jeg ønsket om at stifte KMGN Consult”

KMGN Consult tilbyder virksomheder en personlig juridisk men også kommerciel rådgivning, med udgangspunkt i og med forståelse for hele virksomheden. 

KMGN Consult kan fungere som intern jurist til løbende opgaver eller til større projekter, eller tilbyder at assistere og hjælpe en eksisterende juridisk afdeling med at få klaret ”bunken” af opgaver. 

KMGN Consult kan assistere og agere sparringspartner i forbindelse med større projekter, eller hvis der er behov for et tidsbegrænset vikariat.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.